Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!





Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Are you considering a vehicle subscription service or did you previously consider one and decide against it? If so, a reporter would like to talk to you. Please reach out to [email protected] by 10/30 for more details.
Did you get a great deal? Let us know in the Values & Prices Paid section!
Meet your fellow owners in our Owners Clubs

No power to a 2007 Town and Country Instrument Cluster

I shorted out my trailer wire harness by accidentally catching it in the trunk latch. The instrument cluster now has no power. I don't know why the two are related, but they happened at the same time.

I could not find the expected inst fuse in the fuse box under the hood. Reading the manual, it is not addressed. So... is there a fuse/breaker/fusable link that I need to replace or reset for the instrument cluster... or is it a bigger issue?

I looked everywhere I could think of with no-joy. I also disconnected the battery for a while hoping that a computer reset may help the issue. Nope.

Please advise, if you have any idea.

Comments

  • I just had this exact thing happen, what ended up being the solution? Like you, I unhooked the battery to no avail. I also removed the IOD fuse, rewired the tow wiring, even took out the cluster panel to inspect solder joints (all was fine), still no power to cluster. I would love to know how you resolved yours. Thanks in advance!
Sign In or Register to comment.