Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!





Have you recently leased or purchased a Lexus sedan or SUV? If so, a reporter would like to talk to you. Please reach out to [email protected] by Wednesday, December 19 and the Edmunds PR team may connect you with the journalist.
Have you recently purchased (not leased) a subcompact sedan (such as a Toyota Yaris, Honda Fit, Chevy Sonic or Ford Fiesta)? If so, a reporter would like to talk to you. Please reach out to [email protected] by Wednesday, December 26 and the Edmunds PR team may connect you with the journalist.
If you experience loading issues with the login/register form, please completely disable ad blocker or use an incognito or in-private window to log in.

Check engine enigma?

lschattler44lschattler44 Posts: 2
edited April 2015 in Saturn
The 'check engine' light has been coming on during start-up, and staying lit for about 10 seconds before going out. The engine seems to be running fine, until yesterday. My wife came home from shopping, and when I tried to move the car, putting it in reverse...nothing happened. Same thing when I put it in drive. It was like it was in neutral. I put the transmission in park, turned it off, and restarted it (with some difficulty). This time when I put it in reverse or forward, it worked normally. Any idea what is going wrong, and a possible fix? Thanks for any info.

Len Schattler
Tallahassee, FL
Sign In or Register to comment.