Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!





Did you get a great deal? Let us know in the Values & Prices Paid section!
Have you recently used your tax refund (or are you planning on using your tax refund) toward the payment of a new or used vehicle? Or, are you planning on using your tax refund toward any expenses related to your car?
If so, a reporter would like to talk to you. Please reach out to [email protected] by Friday, January 25 and the Edmunds PR team may connect you with the journalist.

Are you the parent of a generation Z child (born in the mid-1990s to the early 2000s)? Do you have differing opinions on the importance of buying a car, what types of vehicles you're interested in, or just how you view cars in general? If so, a reporter would like to speak with you and your child. Please reach out to [email protected] by Friday, January 25 and the Edmunds PR team may connect you with the journalist.

Help! 4.3 misfire problem

chevyvirgin19chevyvirgin19 Posts: 1
edited August 2015 in Chevrolet
help me out guys!  I bought an 03 S10 with a 4.3 vortec off a guy I know. It has a miss that I can't get rid of. 113,000 miles. It never really got driven for about a year. I've driven it before about 1 1/2 years ago and it ran perfect. The guy I bought it from had somebody replace the injectors and the crank position sensor. I myself have replaced the plugs, plug wires, distributor cap, rotor button, coil and air filter. Still no luck. The first thing I replaced was the plugs. #6 was fouled pretty bad and a couple others were wet with gas. It's a little sluggish to start when it's warm and check engine code says #6 misfire.  I took it down the interstate today and it seemed like it had trouble keeping speed. Idles rough but seems to be alright at higher RPM's. Anybody have any ideas on what it could be or what else I should try replacing??  Thanks for any input! 
Sign In or Register to comment.