Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!





Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Are you shopping for a car right now? Would you reconsider going to a dealership if you felt like COVID-19 safety protocols weren't being followed? A reporter would like to speak with you; please reach out to [email protected] by 10/19.

Multi Function Switch

mikejones54mikejones54 Posts: 5
edited October 2019 in Buick
Just ordered my third multi function column switch again in 17 years. This time a turn signal / hazard signal failure. Both fuses good and 12v to them good. Thought it might be original flasher but replacement didn’t help. Turns/flashers prior started acting up and would work if you snapped the hazard button a few times. This stopped helping a few days ago. Getting no voltage reading from the plug that powers the flasher (three prong flasher). Big difference this time from previous failures is that all other functions work fine on the column switch. Since snapping the flashers button was the last thing to make the turns/flashers start working again, I’m assuming that part of the multifunction went bad so the only thing left to do is try a new unit. Anyone have this exact scenario before?

Comments

  • Just ordered my third multi function column switch again in 17 years. This time a turn signal / hazard signal failure. Both fuses good and 12v to them good. Thought it might be original flasher but replacement didn’t help. Turns/flashers prior started acting up and would work if you snapped the hazard button a few times. This stopped helping a few days ago. Getting no voltage reading from the plug that powers the flasher (three prong flasher). Mike Cross reviews what does it mean when your abs and traction control light comes on at AutoGuysLand site. If you concern, you can visit #AutoGuysLand to get more info. Big difference this time from previous failures is that all other functions work fine on the column switch. Since snapping the flashers button was the last thing to make the turns/flashers start working again, I’m assuming that part of the multifunction went bad so the only thing left to do is try a new unit. Anyone have this exact scenario before?

    I could be bad turn signal replay to cause turn signal / hazard signal failure. Take a look of this. You also check if the switch is ok. if it is ok, the next thing to check is connections and the power in and out of the junction block. Hopefully you can figure out the issue soon.
Sign In or Register to comment.