Many problems with 2012 Buick Enclave

GlenRGlenR Minnesota and FloridaMember Posts: 1
edited December 2019 in Buick
I have had many problem in the last 10 k miles from 80k to 90k miles, I have an extended warranty so havent had to pay out of pocket, but the warrant has 10k miles left and I'm going to get rid of it. In the last year
Rear AC went out, corrosion inside rear unit, dealer said quite commom $1,300
Rear upper control arms worn out cauing my new Bridgestones to wear uneven $800 and I had to buy 2 new tires $400 again, mechanic at dealer said quite common.
Power steering leaking, dealer replaced front end parts, steering pump, hoses and windshiel wiper motor (only worked on high speed) $ 2,500
Air conditioner stopped working a few days ago, said they reprogrammed the module, but couldn't say it wont happen again. No charge but it stopped and then started working again. will take it in to see if error codes were set again this time.
ANY ONE ELSE HAVING THIS MANY PROBLEMS ???

Comments

  • Bro_Ron_1944Bro_Ron_1944 Member Posts: 1
    I have a 2015 Enclave with 75K miles and it has had more than its share of front end problems, strut replacement, brake master cylinder, motor mounts, AC problems, dash lights not coming on for 10 sec to 5 minutes, and now when I initially start the engine when cold, it starts very easily but the starter sounds like it is staying engaged for a few seconds after the engine starts. This occurs after the car has been sitting for a day or 2 and only at the first startup. It does this once when started and not any more until it has sat for another day or so. I have an extended warranty but the Buick dealership says they can not duplicate the problem. If they don't catch it on initial startup, it will not occur until the next day at cold startup. I have had it there 3 times and it is getting very annoying - especially since the warranty will expire in 5 months. Can someone please HELP!!!
Sign In or Register to comment.